Luno nu ook in het Nederlands

Team Luno
Back to blog


2 minute read

Bij Luno weten we de kracht van communicatie te waarderen. We zien het als een uitgesproken kans om met onze klanten betekenisvolle verbindingen aan te gaanen de gemeenschap te laten zien waar we echt voor staan.

Luno adds language support

Nu Luno in heel Europa is gelanceerd, werken we proactief aan het aanbieden van gelokaliseerde ondersteuning en educatieve content voor ieder land. Luno ondersteunt ook Nederlands en werkt er hard aan om in de toekomst zo veel mogelijk talen toe te voegen.

Het toevoegen van die taalondersteuning maakt deel uit van onze missie om digitale valuta beschikbaar te maken voor iedereen.

Sinds we vorig jaar in Europa uitroldenzagen we een ongekende vraag. Niet alleen naar digitale valuta, maar ook naar onze hoogwaardige, veilige en zeer gebruikersvriendelijke producten, in het bijzonder de mobiele Luno-apps."- Marcus Swanepoel, mede-oprichter en CEO van Luno.

Naarmate we uitbreiden naar nieuwe landen, is het van cruciaal belang dat we dezelfde taal spreken als onze klanten. Naast het vertalen van de website, de app en het leerportaal van Luno, bieden we ook klantenondersteuning aan in meerdere talen.

We zijn hard bezig onze website, apps en ons leerportaal beschikbaar te maken in het Nederlands. In de komende maanden zullen we meer talen en nieuwe content (zoals blogs en video's) toevoegen in zoveel mogelijk talen.

Mocht je iets tegenkomen dat onjuist is in betreffende taal of van mening bent dat er een betere manier is om dingen uit te leggenlaat het ons dan weten. Help ons om de klantervaring te verbeteren door constructieve feedback te delen. Wij staan daar meer dan open voor. Alvast hartelijk bedankt!

Avatar Team Luno
Author

Team Luno

On our way to the moon, we write about all things crypto. And don’t forget we’re humans too. Our blog conveys the views of Luno and the many unique opinions and characters within our team. We’ll never provide you with financial advice, and we urge you to conduct your own research before purchasing or trading any cryptocurrencies. It’s a brave new world out there, and the market can be volatile at times, so never trade with funds you can’t afford to lose. Want to let us know how much you love our blog? Tweet us @lunomoney.

It’s never too late to get started

Buy, store and learn about Bitcoin, Ethereum, XRP and Litecoin now

Desktop Icon Apple App Store Logo Google Play Store Logo