Luno-blog

Naar de maan: de toekomst van geld

Back to Blog

Luno spreekt "Nederlands"

Luno Team
2 minuten leestijd

Bij Luno zijn we de kracht van communicatie gaan waarderen. We zien het als een kans om betekenisvolle verbindingen te maken met onze klanten en de gemeenschap te laten zien waar we echt voor staan.

Luno adds language support

Nu Luno in heel Europa is gelanceerd, werken we proactief aan het bieden van gelokaliseerde ondersteuning en educatieve content voor elk land. Luno ondersteunt nu Pools (evenals een paar andere talen) en werkt er hard aan om in de toekomst nog meer talen toe te voegen.

Het toevoegen van meer taalondersteuning maakt deel uit van onze missie om digitale valuta overal en bij iedereen te brengen

“Sinds we vorig jaar Europa hebben betreden, hebben we een ongekende vraag gezien, niet alleen naar digitale valuta, maar ook naar onze hoogwaardige, veilige en zeer gebruikersvriendelijke producten, in het bijzonder de mobiele Luno-apps."Marcus Swanepoel, mede-oprichter en CEO van Luno.

Naarmate we uitbreiden naar nieuwe landen, is het van cruciaal belang dat we dezelfde taal spreken als onze klanten, wat deze ook moge zijn. Naast het vertalen van de website, de app en het leerportaal van Luno, bieden we ook klantenondersteuning in meer talen.

We zullen onze website en apps en ons leerportaal beschikbaar maken in het Pools. In de komende maanden zullen we meer talen en nieuwe content (zoals blogs en video's) toevoegen in alle talen.

Als u iets ontdekt dat niet goed lijkt in uw taal of denkt dat er een betere manier is om dingen uit te leggen, neem dan contact met ons op en laat het ons weten. Help ons om uw ervaring met ons te verbeteren door uw constructieve feedback te delen.

Avatar Luno Team
Auteur

Luno Team

Het is nooit te laat om ermee te beginnen.
Koop, bewaar en ontdek nu Bitcoin en Ethereum.

Desktop Icon Apple App Store Logo Google Play Store Logo