Luno-blog

To the moon: de toekomst van geld

Terug naar blog

Luno spreekt "Nederlands"

Team Luno
2 minuten leestijd

Bij Luno zijn we de kracht van communicatie gaan waarderen. We zien het als een kans om betekenisvolle verbindingen te maken met onze klanten en de gemeenschap te laten zien waar we echt voor staan.

Luno adds language support

Nu Luno in heel Europa is gelanceerd, werken we proactief aan het bieden van gelokaliseerde ondersteuning en educatieve content voor elk land. Luno ondersteunt nu Pools (evenals een paar andere talen) en werkt er hard aan om in de toekomst nog meer talen toe te voegen.

Het toevoegen van meer taalondersteuning maakt deel uit van onze missie om digitale valuta overal en bij iedereen te brengen

“Sinds we vorig jaar Europa hebben betreden, hebben we een ongekende vraag gezien, niet alleen naar digitale valuta, maar ook naar onze hoogwaardige, veilige en zeer gebruikersvriendelijke producten, in het bijzonder de mobiele Luno-apps."Marcus Swanepoel, mede-oprichter en CEO van Luno.

Naarmate we uitbreiden naar nieuwe landen, is het van cruciaal belang dat we dezelfde taal spreken als onze klanten, wat deze ook moge zijn. Naast het vertalen van de website, de app en het leerportaal van Luno, bieden we ook klantenondersteuning in meer talen.

We zullen onze website en apps en ons leerportaal beschikbaar maken in het Pools. In de komende maanden zullen we meer talen en nieuwe content (zoals blogs en video's) toevoegen in alle talen.

Als u iets ontdekt dat niet goed lijkt in uw taal of denkt dat er een betere manier is om dingen uit te leggen, neem dan contact met ons op en laat het ons weten. Help ons om uw ervaring met ons te verbeteren door uw constructieve feedback te delen.

Avatar Team Luno
Auteur

Team Luno

The Luno blog conveys the views of Luno and the people within our team. We will never provide financial or any other form of advice. We urge you to conduct your own research before purchasing or trading any cryptocurrencies. Always be aware of the sometimes volatile nature of the market, and never trade with funds that you cannot afford to lose.

Start nu met het ontdekken,
aankopen en aanhouden van Bitcoin en Ethereum bij Luno.

Desktop Icon Apple App Store Logo Google Play Store Logo