Inschrijven voor een Luno-portemonnee

Je krijgt een gratis Bitcoin-portemonnee waarmee je je Bitcoin kunt bewaren, versturen en ontvangen.

1. Ga naar https://www.luno.com/signup (of klik op ‘Inschrijven’ op de startpagina)

2. Voer je e-mailadres in of schrijf je in met Google/Facebook

3. Kies een sterk, veilig wachtwoord (echt, een sterk wachtwoord - je zult er geen spijt van hebben)

4. Klik op ‘Inschrijven’

Wij sturen je via e-mail een link. Klik erop. Dit is om te bevestigen dat je toegang tot die e-mailaccount hebt.

Vergeet je map met ongewenste e-mail niet na te kijken - soms worden onze e-mails door spamfilters gemarkeerd. Als dat het geval is, kan je Luno aan je adresboek toevoegen om ervoor te zorgen dat je geen meldingen van ons mist.