Hulpcentrum

Hoi. Hoe kunnen we je helpen?
Zoeken

Hoe stort ik geld?

Voordat je een storting doet, moet zul je je identiteit moeten controleren.

Belangrijke aankondiging: Luno was eerder BitX, vanaf januari 2017 is dit veranderd in Luno. We hebben de namen van onze bankrekeningen nog niet allemaal over kunnen zetten naar Luno, dus maak je vooral geen zorgen wanneer er nog gestort wordt op een BitX-bankrekening. Volg gewoon de stappen zoals aangegeven op je apparaat en wij zullen je storting zoals altijd ontvangen en verwerken als normaal.


Volg de volgende stappen:

1. Meld je bij Luno aan en klik in het menu op WALLETS


2. Klik voor je wallet in lokale munt op STORTEN


3. Volg de instructies op het scherm

In elk land zijn er verschillende betaalmethodes beschikbaar. Volg de aangegeven stappen en Luno toont met welke bankgegevens je je geld het snelste kunt storten.

Lees en volg de instructies vervolgens aandachtig. Dit helpt onnodige vertraging voorkomen.


Doe een online overschrijving van jouw eigen bankrekening naar die van Luno. Zodra Luno je geld heeft ontvangen, krijg je via e-mail de melding dat het nu mogelijk is Bitcoin te kopen.

BELANGRIJK: Gebruik het juiste REFERENTIENUMMER (in sommige landen het UNIEKE STORTINGSBEDRAG) om ervoor te zorgen dat je storting snel wordt verwerkt.


In sommige landen wordt gevraagd om een UNIEK REFERENTIENUMMER te gebruiken zodat we je storting makkelijker kunnen terugvinden. Voeg dit referentienummer toe bij je transactie bij de bank wanneer je de storting doet. Op deze wijze komt het bij ons op het bankafschrift te staan.


In sommige landen kunnen we vragen om een UNIEK STORTINGSBEDRA, zodat we je storting kunnen identificeren. Dit bedrag is iets meer dan het stortingsbedrag dat je hebt ingevoerd.


Gerelateerde artikelen

Hoelang duurt het om mijn storting te verwerken?

Hoe koop of verkoop ik Bitcoin?

Wat kost het om Luno te gebruiken? Brengt Luno kosten in rekening?

In Nigeria een storting doen via Paystack


Was dit artikel nuttig?

Neem contact met ons op voor meer hulp

Start nu met het ontdekken,
aankopen en aanhouden van Bitcoin en Ethereum bij Luno.

Desktop Icon Apple App Store Logo Google Play Store Logo