Hoe neem ik geld naar mijn bankrekening op?

Als je geld uit je Luno-portemonnee naar je bankrekening wilt opnemen, ben je hier op de juiste plek.

Eerst en vooral: zorg ervoor dat je je bankrekeninggegevens hebt toegevoegd, zodat we weten waarnaar we je geld moeten sturen.

Geld van Luno naar je bankrekening opnemen

Ga naar de pagina PORTEMONNEES door er in het menu op te klikken.

Selecteer je portemonnee in de lokale valuta en klik op OPNEMEN.

Selecteer op de opnamepagina de juiste bankrekening en voer het bedrag in dat je wilt opnemen.

Voer de eenmalige pincode van je Google Authenticator-app in (indien deze ingeschakeld is) en klik op OPNEMEN.

Opmerking: opnames naar bankrekeningen van klanten worden op werkdagen uitgevoerd (met uitzondering van weekends en nationale feestdagen). Sommige banken doen de betalingen binnen een paar uur. Bij andere kunnen ze tot twee werkdagen in beslag nemen. Wij hebben hier helaas geen controle over.

Raadpleeg het opnameschema voor meer informatie over de deadlines en verwerkingstijden voor opnames.