Hoe neem ik geld naar mijn bankrekening op?

Wanneer je geld uit je Luno-wallet over wil maken naar je bankrekening ben je hier op de juiste plek.

Ten eerste: zorg ervoor dat je bankrekeninggegevens hebt toegevoegd, zodat we weten waarnaar we het geld over moeten boeken.

Geld overboeken van je Luno-wallet naar je bankrekening

Ga naar de pagina WALLETS in het menu.

Selecteer je wallet in lokale valuta en klik op WITHDRAW.

Selecteer op de pagina het juiste bankrekeningnummer en voer het bedrag in dat je wilt opnemen.

Voer de eenmalige pincode van je Google Authenticator-app in (indien ingeschakeld) en klik op DEPOSIT.

Opmerking: opverboekingen worden enkel op werkdagen uitgevoerd. Sommige banken verwerken de betalingen binnen een paar uur,ij andere kunnen ze tot twee werkdagen in beslag nemen. Dit is puur afhankelijk van de bank en hierover heeft Luno helaas geen controle.

Raadpleeg het opnameschema voor meer informatie over onder meer de verwerkingstijden voor overboekingen.