Tweefactorauthenticatie beveiligt je account omdat je dan zowel je wachtwoord als je telefoon nodig hebt om je aan te melden en transacties te doen.

Als je je aanmeldt terwijl tweefactorauthenticatie is ingeschakeld, moet je je wachtwoord invoeren én een unieke code die op je mobiele telefoon is gegenereerd. Dit is een tweede beveiliging van je account. Zelfs als iemand je wachtwoord steelt of raadt, heeft deze persoon zonder je telefoon geen toegang tot je account.

Ga naar de pagina met instellingen voor tweefactorauthenticatie om tweefactorauthenticatie voor je account te configureren.