Wat is Luno Bèta en hoe schrijf ik me ervoor in?

Luno Bèta is een internationale community van gebruikers die vroege toegang krijgen tot onze apps en producten en ons begeleiden bij het bouwen van deze producten van wereldklasse.

Voorlopig gebruiken we alleen Luno Bèta voor onze Android- en iOS-app-gebruikers:

Word lid van de Luno Bèta-community

We doen al onze Luno Bèta-aankondigingen en -updates en verzamelen feedback van onze gebruikers op onze Bèta-communitypagina.

Ga naar onze Luno Bèta-communitypagina.

Klik op de knop “Vraag om lid te worden”. Je zou nu al onze berichten en updates moeten zien en met ons kunnen chatten direct vanaf de Luno Bèta-communitypagina. Welkom!

We kijken uit naar je komst!