Hoe schrijf ik me in voor Luno Android Bèta?

In dit artikel leggen we uit hoe je een Android App Bètatester wordt. Je kunt ook lid worden van de Luno Bèta-community om updates te ontvangen en feedback te geven.

Stap een: Word een Bètatester

Ga naar: https://play.google.com/apps/testing/co.bitx.android.wallet en klik op de knop ‘Tester worden’.

Stap twee: Download de Bèta-app

Je krijgt een link te zien om de Bèta-app via de pagina ‘geslaagd’ te downloaden.

Je kunt de app ook in de Play Store zoeken of ze hier downloaden.

Welkom aan boord!

PS Je kunt ook lid worden van de Luno Bèta-community om updates te ontvangen en feedback te geven.