Lees Wat is tweefactorauthenticatie voor een inleiding in tweefactorauthenticatie.

Jouw Bitcoins zijn waardevol. We raden ten zeerste aan om ze met tweefactorauthenticatie te beschermen. In dit artikel leggen we je uit hoe je tweefactorauthenticatie in het Beveiligingscentrum configureert voor je Luno-portemonnee.

Stap een

Meld je aan bij je Luno-account.

Stap twee

Download de mobiele authenticator-app. Je moet Google Authenticator of Authy op je telefoon installeren.

Downloadlinks:

Blackberry-gebruikers kunnen naar m.google.com/authenticator gaan (voor Google Authenticator) of zich voor een Authy-account inschrijven om via sms hun authenticatiecodes te ontvangen.

Heb je een Microsoft-telefoon, kijk dan hier

Stap three

Scan the QR-code op Luno met je authenticator-app.

OF

Kopieer je herstelcode van Luno en plak deze in je authenticator-app.

Step four

In je authenticator-app moet er nu een eenmalige code van zes cijfers te zien zijn. Voer deze code bij Luno in om de configuratie te voltooien.

Tweefactorauthenticatie is nu ingeschakeld!

Als je je aanmeldt bij Luno of transacties doet, vragen we je van nu af aan om je authenticatiecode van zes cijfers. Open gewoon je authenticator-app voor de code.

Als je je telefoon ooit verliest of vervangt, kan je je authenticator-app opnieuw installeren door je herstelcode te gebruiken, je authenticator-instellingen met Authy te migreren of je account te herstellen.