Hoe schrijf ik me in voor Luno iOS Bèta?

In dit artikel leggen we uit hoe je een Luno Apple/iOS Bètatester wordt. Je kunt ook lid worden van de Luno Bèta-community om updates te ontvangen en feedback te geven.

Stap een: Schrijf je in om een iOS Bètatester te worden

Vul dit formulier in: http://goo.gl/forms/wsg5TYw6Bcq8EyeV2

Stap twee: Klik op de link in de uitnodiging en ga naar TestFlight

Je krijgt een uitnodigingsmail. Momenteel moeten we de verzoeken handmatig nakijken, dus het kan een dag of twee duren voordat je deze ontvangt.

Klik op de link ‘Beginnen te testen’, waardoor een van de volgende twee dingen gebeurt:

• Heb je TestFlight niet, dan word je doorverwezen naar een pagina met een referentienummer en een link naar de AppStore om de TestFlight-app te downloaden. Als je TestFlight hebt gedownload, moet je je referentienummer invullen en wordt de Bètaversie van de app voor je gedownload.

• Als je TestFlight al hebt, wordt gewoonweg de Bètaversie gedownload.

(In elk geval klik je gewoon op ‘Beginnen te testen’ in de e-mail en volg je de instructies)

Stap drie: Begin te testen en stuur ons je feedback!

Als je de Bètaversie van de app gebruikt, schud je het apparaat gewoon waardoor er rechts bovenaan je scherm een klein keverpictogram verschijnt. Tik op dit pictogram en daarna op de rode knop om een video van het scherm (of jezelf) op te nemen en ons te vertellen met welk probleem je te maken hebt.

Je kunt ons ook vanaf je apparaat een e-mail sturen; daarvoor open je TestFlight en klik je op het Luno-logo en daarna op Feedback versturen.

Je kunt ook lid worden van de Luno Bèta-community om updates te ontvangen en feedback te geven.