Hoe voeg ik geld aan mijn Luno-portemonnee toe?

Eerst en vooral moet je je identiteit controleren zodat je minstens niveau 1 hebt. Als dat gelukt is, kan je geld aan je Luno-portemonnee toevoegen!

Geld in je Luno-portemonnee storten

Geld in je Luno-portemonnee storten is gemakkelijk. Volg gewoon de stappen hieronder en je kunt aan de slag.

1. Open de Luno-website of mobiele app. Als je de app nog niet hebt, kan je deze via iOS of Android downloaden

2. In het MENU, selecteer je PORTEMONNEES en dan je portemonnee in de LOKALE MUNTEENHEID, selecteer STORTEN

3. Volg de stappen op het scherm. Op het stortingsscherm kan je kiezen uit de beschikbare stortingsmethodes en word je door het proces geleid

Proficiat! Als je de instructies juist hebt gevolgd, is je storting in je Luno-portemonnee te zien. Zodra we je geld hebben ontvangen, sturen we je een melding en kan je Bitcoin kopen.

Hoeveel tijd neemt dit proces in beslag?

De duur voor het toewijzen van een storting hangt af van je land en de weekdag waarop je de storting hebt gedaan. Alle stortingen worden toegewezen zodra Luno ze ontvangt, maar in bepaalde landen kan het langer duren voordat het geld op de rekening van de ontvanger te zien is.

Raadpleeg ons stortingsschema voor meer informatie.

Gerelateerde artikels

Hoelang duurt het voordat mijn storting in mijn Luno-portemonnee te zien is?

Waarom zie ik mijn storting niet? Wat moet ik nu doen?

In Nigeria een storting via GT Collections doen