Hoe neem ik geld uit mijn Luno-portemonnee op?

Zodra je digitaal geld hebt verkocht, kan je lokaal geld van Luno naar je bankrekening opnemen. Wij maken dit proces eenvoudig. Zorg ervoor dat je identiteit gecontroleerd en je bankrekening aan je Luno-portemonnee gekoppeld is om een opname aan te vragen.

Dit kan via onze website of de app. We bekijken eerst hoe je het via de app doet:

1. Open de Luno-app. Als je ze nog niet hebt, kan je deze via iOS of Android downloaden

2. Selecteer PORTEMONNEES in het menu aan de zijkant en dan OPNEMEN naar je rekening in de lokale munt

3. Als je Luno je bankrekeninggegevens nog niet hebt gegeven, wordt je gevraagd om je bankrekening te koppelen

4. Daarna moet je het bedrag invoeren dat je wilt opnemen

5. Selecteer dan je bankrekening. Je kunt hier een opmerking voor jouw administratie toevoegen

6. Voer de pincode van je Luno-app in en je bent klaar!

Proficiat, je hebt met succes een opname uit je Luno-portemonnee aangevraagd!

Hoeveel tijd neemt dit proces in beslag?

De duur van een opname hangt af van je land en je bank. Ga voor meer informatie naar ons opnameschema.

Wat zijn de kosten voor een geldopname?

Wij rekenen je enkel kosten aan als je bank ons kosten aanrekent. Klik hier voor meer informatie over de kosten voor het opnemen van geld uit je Luno-portemonnee.

Gerelateerde artikels

Je bankrekening aan Luno koppelen

Hoelang duurt het om mijn opname te verwerken?

Wat je moet weten over opnames