Hulpcentrum

Hoi. Hoe kunnen we je helpen?
Zoeken

Hoe werken uitnodigings- en promotiecodes bij Luno?

Je vrienden uitnodigen

Luno-klanten kunnen nu beloond worden met Bitcoin door hun vrienden en familie door te verwijzen naar Luno.

Hoe werkt het

 1. Elke klant krijgt een unieke uitnodigingscode en uitnodigingslink die te vinden is op het promotiescherm

 2. Deel je uitnodigingscode of uitnodigingslink op sociale media of rechtstreeks met je vrienden

 3. Laat je vrienden zich aanmelden via je uitnodigingslink of door je uitnodigingscode (zie hieronder) in te voeren voordat ze transacties uitvoeren

 4. Je vriend stort het geïnstrueerde minimumbedrag in zijn/haar Luno-portemonnee en koopt of verkoopt vervolgens de minimale hoeveelheid Bitcoin op Luno met behulp van de functie Direct kopen of verkopen

 5. Jij en je vriend ontvangen als beloning van ons elk een kleine hoeveelheid Bitcoin


Vind je unieke uitnodigingscode door te gaan naar MENU → PROMOTIES → VRIENDEN UITNODIGEN


Let op: het bovenstaande is slechts een voorbeeld. Elke uitnodigingscode of uitnodigingslink heeft zijn eigen unieke waarde.


Je vrienden kunnen de code invoeren door te gaan naar MENU → PROMOTIES → CODE INVOEREN


De regels

De volgende regels zijn van toepassing op je deelname aan het verwijzingsprogramma van Luno (het "Programma“). Zonder de toepasbaarheid van Luno's Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid te beperken, ga je ermee akkoord gebonden te zijn aan deze regels wanneer je deelneemt aan het Programma.


 1. Geschiktheid: deelname aan het Programma is beperkt tot klanten met Niveau 1 of hogere accountsdie gevestigd zijn in onze ondersteunde landen of dergelijke andere locaties waar Luno het Programma beschikbaar stelt en die voldoen aan Luno's Gebruiksvoorwaarden.

 2. Programmadetails: Luno-klanten die voldoen aan de bovenstaande geschiktheidscriteria krijgen elk een unieke uitnodigingscode en -link (“Uitnodigingscode”) die ze kunnen gebruiken om nieuwe klanten mee naar Luno te verwijzen. Het succesvol inwisselen van de Uitnodigingscode geeft zowel de verwijzende klant als de nieuwe klant recht op de hoeveelheid Bitcoin die in het Programma is gespecificeerd (de "Beloning"). Als de nieuwe klant zich aanmeldt met een andere valuta, wordt die valuta gebruikt om het beloningsbedrag te bepalen. Dit kan ertoe leiden dat de verwijzende klant en de nieuwe klant een andere hoeveelheid Bitcoin ontvangen dan is opgegeven in het Programma. Luno behoudt zich het recht voor om het Programma te allen tijde te onderbreken, te annuleren, op te schorten, aan te passen of te wijzigen.

 3. Niet-overdraagbaar: uitnodigingscodes zijn uniek voor elke in aanmerking komende Luno-klant. Een uitnodigingscode kan niet worden overgedragen, verkocht of afgestaan aan iemand anders en kan niet worden ingewisseld voor contant geld of Bitcoin anders dan volgens de voorwaarden van deze Regels.

 4. Inwisselingsvoorwaarden: nieuwe klanten kunnen slechts één uitnodigingcode inwisselen bij het doen van hun eerste transactie nadat ze zich hebben aangemeld bij Luno. Om voor de Beloning in aanmerking te komen, mag de nieuwe klant geen eerdere transacties via Luno hebben verricht, moet hij/zij lokale valuta inleggen en gebruik maken van de functie Direct kopen of verkopen van Luno om de in het Programma opgegeven minimale transactiewaarden uit te voeren en moet hij/zij anderszins voldoen aan alle voorwaarden die zijn gespecificeerd in het Programma.

Betaling van de Beloning: na de succesvolle inwisseling van de uitnodigingscode wordt de in het Programma opgegeven Beloning in de Luno-portemonnee van de in aanmerking komende klanten gestort.


Andere promoties bij Luno

Als je een promotiecode hebt ontvangen in verband met een evenement of campagne gehouden door Luno, kun je gratis Bitcoin verdienen.

Alles wat je hoeft te doen is je aanmelden bij Luno, een minimaal bedrag storten in je portemonnee volgens de vereiste van de promotie en vervolgens de code activeren. Je bent nu klaar om gratis Bitcoin te ontvangen!

Hoe werkt het

1. Als nieuwe Luno-klant (je kunt je hier registreren) ontvang je een unieke code tijdens het bijwonen van een evenement of het deelnemen aan een Luno-promotie

2. Op Luno, ga naar het Menu, tik op Promoties en tik dan op Code invoeren en voer je unieke code op dit scherm in3. Je zult nu een bevestigingsscherm ontvangen waarop wordt vermeld dat je promotiecode toegepast is op je account

4. Ga nu terug naar het Menu en tik op Portemonnees. Selecteer Storting op je portemonnee voor lokale munteenheid

5. Als de storting eenmaal is voltooid, koop dan het minimaal vereiste bedrag dat wordt weergegeven op het promotiemateriaal

6. Gelukt! Je promotiecode zal in werking treden zodra je cryptomunten met het gestorte bedrag koopt


De Regels

De volgende regels zijn van toepassing op het gebruik van een promotiecode verstrekt door Luno in verband met een evenement of promotiecampagne (de "Promotie"). Zonder de toepasbaarheid van Luno's Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid te beperken, ga je ermee akkoord gebonden te zijn aan deze Regels wanneer je deelneemt aan de Promotie.

 1. Promotiedetails: nieuwe klanten die zich aanmelden bij Luno en die voldoen aan de onderstaande geschiktheidscriteria, kunnen de code die is opgegeven in de Promotie (de "Code") wisselen voor de hoeveelheid Bitcoin die is opgegeven in de Promotie (de "Beloning").

 2. Geschiktheid: deelname aan de Promotie is beperkt tot nieuwe klanten, tenzij anders vermeld in de Promotie. Klanten die eerdere transacties hebben gedaan met behulp van Luno, ongeacht of dat gebeurde vanaf dezelfde rekening of een andere rekening, komen daarom niet in aanmerking voor deelname aan de Promotie, tenzij anders vermeld. De nieuwe klant moet zich bevinden in het land of de regio waar de Promotie wordt gehouden en moet zich aanmelden met de valuta die van toepassing is op dat land of die regio, tenzij anders vermeld in de Promotie.

 3. Inwisselingsvoorwaarden: bij het aanmelden moet de nieuwe klant zich aanmelden en zijn/haar identiteit laten controleren op ten minste een rekening vanNiveau 1 of hoger en moet hij/zij anderszins voldoen aan Luno’s Gebruiksvoorwaarden. De nieuwe klant moet lokale valuta storten en de functie Onmiddellijk kopen of verkopen van Luno gebruiken om zijn/haar eerste transactie uit te voeren. De transactie moet voldoen aan de minimumtransactiewaarden die zijn opgegeven in de Promotie en de nieuwe klant moet anderszins voldoen aan eventuele voorwaarden die zijn opgegeven in de Promotie.

 4. Beperkingen voor inwisseling: nieuwe klanten mogen slechts één Promotiecode inwisselen. Een Promotiecode kan niet worden overgedragen, verkocht of afgestaan aan iemand anders en kan niet worden ingewisseld voor contant geld of Bitcoin anders dan volgens deze Regels.

 5. Onder voorbehoud van wijzigingen: Luno behoudt zich het recht voor om de Promotie op elk moment te kunnen onderbreken, ongeldig te verklaren, op te schorten, aan te passen of te wijzigen.

 6. Betaling van de Beloning: na succesvolle inwisseling van de Promotiecode wordt de in de Promotie opgegeven Beloning gestort in de Luno-portemonnee van de klant.


Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor een Luno-portemonnee

Controleer mijn identiteit

Hoe stort ik geld in mijn Luno-portemonnee?


Was dit artikel nuttig?

Neem contact met ons op voor meer hulp

Start nu met het ontdekken,
aankopen en aanhouden van Bitcoin en Ethereum bij Luno.

Desktop Icon Apple App Store Logo Google Play Store Logo