Hulpcentrum

Hoi. Hoe kunnen we je helpen?

Zoeken

Ik heb geen toegang tot mijn Luno-account meer. Hoe herstel ik mijn account?

Als je geen toegang meer hebt tot je Luno-account, variëren de stappen die nodig zijn om de toegang te herstellen, afhankelijk van je scenario.

  • Wachtwoord kwijt

  • Twee-factor-authenticatiecodes kwijt, maar ik ken mijn wachtwoord

  • Twee-factor-authenticatiecodes kwijt en ik weet mijn wachtwoord niet


Wachtwoord kwijt

Als je je wachtwoord kwijt bent, kun je de toegang tot je Luno-account herstellen door te klikken op de link Wachtwoord vergeten. We sturen je een e-mail met een speciale link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

Als je twee-factor-authenticatie hebt ingeschakeld, wordt je gevraagd je zescijferige code in te voeren Als je geen toegang hebt tot je twee-factor-authenticatiecodes, raadpleeg dan de rest van dit artikel hieronder voor instructies.Twee-factor-authenticatiecodes kwijt, maar ik ken mijn wachtwoord

Als je je wachtwoord kent maar je twee-factor-authenticatiecodes kwijt bent (dit omvat het verlies van de authenticatortoepassing of de 6-cijferige codes die om welke reden dan ook niet werken), kun je een geautomatiseerde reset van de twee-factor-authenticatie aanvragen.

Voor informatie hierover raadpleeg je this page.


Twee-factor-authenticatiecodes kwijt en ik weet mijn wachtwoord niet

Als je je wachtwoord kwijt bent en je geen toegang hebt tot je twee-factor-authenticatiecodes (dit omvat het verlies van de authenticatortoepassing of de 6-cijferige codes die om welke reden dan ook niet werken), kun je een handmatige reset van de twee-factor-authenticatie aanvragen.

Neem hiervoor contact met ons op.


Gerelateerde artikelen

Wat is twee-factor-authenticatie?

Hoe schakel ik twee-factor-authenticatie in?


Was dit artikel nuttig?

Neem contact met ons op voor meer hulp

Het is nooit te laat om ermee te beginnen.
Koop, bewaar en ontdek nu Bitcoin en Ethereum.

Desktop Icon Apple App Store Logo Google Play Store Logo