Ik heb geen toegang tot mijn Luno-account meer. Hoe herstel ik mijn account?

Als je geen toegang meer hebt tot je Luno-account, variëren de stappen die nodig zijn om de toegang te herstellen, afhankelijk van je scenario.

• Wachtwoord kwijt

• Twee-factor-authenticatiecodes kwijt, maar ik ken mijn wachtwoord

• Twee-factor-authenticatiecodes kwijt en ik weet mijn wachtwoord niet

Wachtwoord kwijt

Als je je wachtwoord kwijt bent, kun je de toegang tot je Luno-account herstellen door te klikken op de link Wachtwoord vergeten. We sturen je een e-mail met een speciale link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

Als je twee-factor-authenticatie hebt ingeschakeld, wordt je gevraagd je zescijferige code in te voeren Als je geen toegang hebt tot je twee-factor-authenticatiecodes, raadpleeg dan de rest van dit artikel hieronder voor instructies.

Twee-factor-authenticatiecodes kwijt, maar ik ken mijn wachtwoord

Als je je wachtwoord kent maar je twee-factor-authenticatiecodes kwijt bent (dit omvat het verlies van de authenticatortoepassing of de 6-cijferige codes die om welke reden dan ook niet werken), kun je een geautomatiseerde reset van de twee-factor-authenticatie aanvragen.

Voor informatie hierover raadpleeg je this page.

Twee-factor-authenticatiecodes kwijt en ik weet mijn wachtwoord niet

Als je je wachtwoord kwijt bent en je geen toegang hebt tot je twee-factor-authenticatiecodes (dit omvat het verlies van de authenticatortoepassing of de 6-cijferige codes die om welke reden dan ook niet werken), kun je een handmatige reset van de twee-factor-authenticatie aanvragen.

Neem hiervoor contact met ons op.