Ik heb geen toegang tot mijn Luno-account meer. Hoe herstel ik mijn account?

Als je geen toegang meer hebt tot je Luno-account, variëren de stappen die nodig zijn om de toegang te herstellen, afhankelijk van je scenario.

• Wachtwoord kwijt

• Tweefactorauthenticatiecodes kwijt, maar ik weet mijn wachtwoord

• Tweefactorauthenticatiecodes kwijt en ik weet mijn wachtwoord niet

Wachtwoord kwijt

Als je je wachtwoord kwijt bent, kun je de toegang tot je Luno-account herstellen door te klikken op de link wachtwoord vergeten. We sturen je een sms met een speciale link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

Als je tweefactorauthenticatie hebt ingeschakeld, word je gevraagd je zescijferige code in te voeren. Heb je geen toegang tot je tweefactorauthenticatiecodes, lees dan de rest van dit artikel hieronder voor instructies.

Tweefactorauthenticatiecodes kwijt, maar ik weet mijn wachtwoord

Als je je wachtwoord weet maar je tweefactorauthenticatiecodes kwijt bent (bijvoorbeeld als je de authenticatorapp niet meer hebt of als de 6-cijferige codes om welke reden dan ook niet werken), kun je een geautomatiseerde reset van de tweefactorauthenticatie aanvragen.

Voor informatie hierover raadpleeg je deze pagina.

Tweefactorauthenticatiecodes kwijt en ik weet mijn wachtwoord niet

Als je je wachtwoord kwijt bent en je geen toegang hebt tot je tweefactorauthenticatiecodes (bijvoorbeeld als je de authenticatorapp niet meer hebt of als de 6-cijferige codes om welke reden dan ook niet werken), kun je een handmatige reset van de tweefactorauthenticatie aanvragen.

Neem hiervoor contact met ons op.

Al je beveiligingsinstellingen kunnen worden beheerd in het Beveiligingscentrum.