Hulpcentrum

Hoi. Hoe kunnen we je helpen?

Zoeken

Veelgestelde vragen over onze #Lunosaur-wedstrijd

Wat is #Lunosaur?

De manier waarop mensen geld gebruiken en erover nadenken, evolueert voortdurend. Bij Luno zijn we van mening dat de natuurlijke evolutie van geld zich voor onze ogen ontvouwt. Die gedachte komt tot uitdrukking in onze nieuwe campagne #Lunosaur, in die zin dat valuta's misschien niet eeuwig meegaan.

De #Lunosaur is onze mascotte voor deze campagne: een origami-dinosaurus gemaakt van een bankbiljet. Deze metafoor staat voor de 'dinosaurussen' in onze portefeuilles. Het is ook de naam van een nieuwe wedstrijd die we net zijn gestart.

Lees voor meer informatie over de campagne ons blogbericht over hoe valuta's niet eeuwig meegaan.

Hoe werkt de #Lunosaur-wedstrijd?

Om deel te nemen aan de #Lunosaur-wedstrijd, moet je ons je beste origami-werk laten zien. Maak een #Lunosaur van een bankbiljet of een ander stuk papier. 

Je kunt onze stapsgewijze instructies voor het vouwen van een #Lunosaur downloaden en onze origami-expert laat je in deze video zien hoe het moet. Gebruik je een bankbiljet, let dan op dat je het niet vernietigt of beschadigt.

Ben je klaar om je meesterwerk te delen, upload dan een foto of video ervan naar Facebook, Twitter, Instagram of LinkedIn. Vergeet niet de hashtag #Lunosaur in je bijschrift te gebruiken en zorg ervoor dat je foto of video voor iedereen zichtbaar is zodat we je inzending kunnen volgen. 

Houd er rekening mee dat je alleen kunt winnen als je ook een geverifieerde Luno-klant bent. Lees de volledige voorwaarden voor de #Lunosaur-wedstrijd. 

Ik heb de vouwinstructies gevolgd, maar mijn #Lunosaur ziet er iets anders uit.

Maak je geen zorgen, wij moesten het ook een paar keer proberen voordat het ons lukte. We raden je aan een ​​paar keer te oefenen om de vouwtechniek onder de knie te krijgen.


Moet ik een bankbiljet gebruiken?

Deelnemers hoeven geen bankbiljet te gebruiken en kunnen elk stuk papier gebruiken waarvan een #Lunosaur-creatie gevouwen kan worden.

Is het niet illegaal om papiergeld/bankbiljetten te beschadigen?

Als je voor je inzending een bankbiljet gebruikt, is het niet illegaal om het te vouwen zolang je #Lunosaur-origamicreatie het bankbiljet maar niet beschadigt of vernietigt. Het biljet moet naar zijn oorspronkelijke vorm terug gevouwen kunnen worden.

Wat is de prijs?

Een gelukkige deelnemer maakt kans op een hoofdprijs van één Bitcoin (1 BTC), die rechtstreeks in zijn of haar Luno-portemonnee wordt gestort. 


Kan ik de prijs omruilen voor contant geld?

Als de prijs eenmaal in de Luno-portemonnee van de winnaar is gestort, kan die ermee doen wat hij/zij wil. 

Hoe wordt de winnaar gekozen?

De winnende creatie wordt gekozen door een interne #Lunosaur-jury en de selectie van de winnaar is geheel naar eigen goeddunken van Luno. De beslissing van de jury is definitief. 

Hoe weet ik of ik heb gewonnen?

Winnaars worden binnen vijf werkdagen na de sluitingsdatum van de wedstrijd via e-mail en sociale media op de hoogte gebracht. 

Wat als mijn inzending kwijtraakt?

Vergeet niet om de hashtag #Lunosaur te gebruiken bij het plaatsen van je foto of video op Facebook en/of Instagram en/of Twitter en om je foto/video voor iedereen zichtbaar te maken zodat we je inzending kunnen volgen. Een inzending is alleen geldig als de hashtag #Lunosaur is opgenomen in je bericht en het socialemediaprofiel of -bericht openbaar is gemaakt. Inzendingen na de sluitingsdatum zijn niet toegestaan.

Wat is de sluitingsdatum van de wedstrijd?

Om deelnemers genoeg tijd te geven om hun beste #Lanosaurus-creaties te maken, begint de wedstrijd op 15 oktober 2018 en loopt deze tot 18 november 2018. Luno behoudt zich het recht voor de deadline van de wedstrijd naar eigen goeddunken te vervroegen of verlengen.

Was dit artikel nuttig?

Neem contact met ons op voor meer hulp

Het is nooit te laat om ermee te beginnen.
Koop, bewaar en ontdek nu Bitcoin en Ethereum.

Desktop Icon Apple App Store Logo Google Play Store Logo