Hulpcentrum

Hoi. Hoe kunnen we je helpen?
Zoeken

Een storting doen via PayU

Door geld te storten met de PayU-methode voor klanten van Luno in Nigeria, zorg je ervoor dat geld bijna direct in je portemonnee te zien is. Om dit te doen, heb je alleen maar een bankrekening met saldo en een bankpas met geactiveerde 3D Secure-dienst nodig.Zo kun je storten met PayU

Volg de gebruikelijke stortingsmethode door Geld storten te kiezen via het menu Meer op je startscherm. Doorloop vervolgens deze stappen:


Stap 1: Kies uit de opties Bankoverschrijving met PayU.


Stap 2: Voer het bedrag in dat je wilt storten volgens de opgegeven limieten.


Stap 3: Bevestig het bedrag en de stortingskosten en selecteer vervolgens Verdergaan naar PayU.


Stap 4: Nadat je bent doorgestuurd naar PayU, vul je je kaartnummer in bij het gedeelte Rekeningnummer, vul de rekeninghouder in, kies je bank uit de vervolgkeuzelijst en selecteer Verdergaan.


Stap 5: Vervolgens ontvang je een eenmalige pincode (OTP) op je mobiele apparaat. Voer deze in bij het veld OTP invoeren en druk vervolgens op de optie Betalen (bekijk hieronder de FAQ voor gebruikers die PayU voor het eerst gebruiken).


Stap 6: Zodra de storting gelukt is, krijg je in PayU een bevestigingsscherm te zien dat aangeeft dat je transactie gelukt is. Op dit moment ontvang je een e-mail van PayU met het handelaarsreferentienummer van je storting. 


Stap 7: Tot slot selecteer je Verdergaan en word je teruggestuurd naar Luno met een scherm dat aangeeft dat de transactie voltooid is.


Veelgestelde vragen (FAQ)

Welke banken worden ondersteund?

Elke klant van Luno in Nigeria met kaarten waarop 3D Secure geactiveerd is (alleen Mastercard en VISA) kan de PayU-stortingsmethode gebruiken. De meeste grote banken in Nigeria bieden hun klanten deze beveiligingsmaatregel, maar bij twijfel raden we je aan om navraag te doen bij je bank.

Worden er stortingskosten in rekening gebracht?

Ja, er geldt een tarief 1,5% per storting met een maximum van NGN 2070. Dat betekent dat voor betalingen van NGN 138.000 of hoger de kosten NGN 2.070 bedragen, terwijl voor stortingen van minder dan NGN 138.000 een tarief van 1,5% geldt.


Zijn er stortingslimieten?

Ja, er geldt een stortingslimiet van NGN 2.000.000 per transactie. Er kunnen nog andere limieten gelden, afhankelijk van de transactielimiet die is vastgesteld door je bank en 3D Secure. Om te kunnen storten met de PayU-methode, moet je bovendien minstens als Luno-klant van niveau 1 geverifieerd zijn. Voor dit verificatieniveau geldt een stortingslimiet van NGN 200.000.


Hoe lang duurt het voordat ik de wijziging zie?

Stortingen op je Luno-portemonnee met PayU zijn binnen enkele minuten te zien. Soms kan het 10 minuten duren.


Waardoor kan vertraging ontstaan?
Een vertraging in het stortingsproces kan te wijten zijn aan de volgende factoren:

  • Onvoldoende saldo.

  • Vertraagde verwerking door de bank.

  • Het opgeven van onjuiste gegevens tijdens de storting.


Gerelateerde artikelen

Hoe stort ik geld in mijn Luno-portemonnee?

Hoelang duurt het voordat mijn storting te zien is in mijn Luno-portemonnee?

Storten in Nigeria met Paystack

Waarom zie ik mijn storting niet? Wat moet ik nu doen?

Was dit artikel nuttig?

Neem contact met ons op voor meer hulp

Start nu met het ontdekken,
aankopen en aanhouden van Bitcoin en Ethereum bij Luno.

Desktop Icon Apple App Store Logo Google Play Store Logo